Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta750g1125kcal149.9g0g60g0.7g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Ketsuppi, meira23g16kcal0.3g3.6g0g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3470g2727kcal312.6g48.8g145.6g5g
Valittu annoskoko1735g1364kcal156.3g24.4g72.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna868g682kcal78.2g12.2g36.4g1.3g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160