Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 175g177kcal2.3g8.5g14.3g3g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 157g120kcal7.1g20.3g0.3g1.6g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g872g523kcal8.7g39.3g34.9g5.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)506g557kcal126.5g0g5.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g157kcal0g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g3066kcal289.2g136.2g144g19.6g
Valittu annoskoko1736g1533kcal144.6g68.1g72g9.8g
Annoskoko puolitettuna868g767kcal72.3g34.1g36g4.9g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481