Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl3910g4535kcal852.3g0g125.1g0g
Sipuli (kuorittu)690g186kcal9g33.1g1.4g11.7g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g331g480kcal19.5g102.3g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Herne 920g634kcal46.6g86.1g3.7g28.5g
Kasvisliemikuutio 51g154kcal4.8g6.8g11.9g0.8g
Korianteri, tuore, annos 20g92g18kcal1.8g3.7g0.5g2.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 92g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Rypsiöljy 184g1627kcal0g0g184g0g
Sokeri 23g93kcal0g23g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)3680g6624kcal73.6g184g625.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28802kcal2020.2g890g1905.4g89g
Valittu annoskoko10000g14401kcal1010.1g445g952.7g44.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7201kcal505.1g222.5g476.4g22.3g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729