Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi81g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 6.3g14kcal0.8g1g0.3g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g611kcal18.2g121.8g2.6g10.2g
Valittu annoskoko174g306kcal9.1g60.9g1.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna87g153kcal4.6g30.5g0.7g2.6g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248