Homejuustopulla

Taikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
30 g voita
6-8 dl sämpyläjauhoja

Täyte:

150 g sinihomejuustoa
200 g kevyttuorejuustoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen tai sekoita kuivahiiva jauhoihin.

Lisää suola, osa jauhoista ja sulatettu voi (ja vähintään 42-asteinen neste, jos käytät kuivahiivaa).

Alusta taikinaan loput jauhot.

Kohota taikinaa 30–40 minuuttia.

Tee kohoamisen aikana täyte eli sekoita sinihomejuusto tuorejuuston joukkoon.

Kauli puolet taikinasta levyksi.

Levitä puolet homejuustoseoksesta päälle.

Kääri levy rullalle ja paloittele 18 osaan.

Pane kiekot leikkauspinta ylöspäin muffinipellille tai paperivuokiin.

Leivo lopputaikina samoin.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Hiiva, 50g4.2g2.5kcal0.5g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 64g201kcal6.8g38.1g1.4g3.5g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g25g85kcal5g0g7.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 33g58kcal2.5g0.8g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g793kcal32.6g81.8g35.4g7g
Valittu annoskoko174g396kcal16.3g40.9g17.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna87g198kcal8.2g20.5g8.9g1.8g
Arvot/100g100g228kcal9.4g23.5g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372399