Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 86g20kcal1.5g1.9g0.3g2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 54g19kcal2.5g1g0.2g1.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g27g32kcal0.9g1g2.7g0g
Voi 1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio5.4g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g200kcal13g10g10.4g6.8g
Valittu annoskoko174g100kcal6.5g5g5.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna87g50kcal3.3g2.5g2.6g1.7g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053