Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl60g72kcal11.4g0.5g2.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Ruokosokeri1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka8.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Cashewpähkinä 13g72kcal2.5g2.4g5.8g0.4g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Maizena maissitärkkelys4.4g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g447kcal35.2g22.4g22.8g4.8g
Valittu annoskoko174g223kcal17.6g11.2g11.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna87g112kcal8.8g5.6g5.7g1.2g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.4g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721