Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 26g5.9kcal0.1g0.8g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g2.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras7.9g28kcal1g5.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g307kcal24.4g24g12g2.8g
Valittu annoskoko174g154kcal12.2g12g6g1.4g
Annoskoko puolitettuna87g77kcal6.1g6g3g0.7g
Arvot/100g100g88kcal7g6.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661