Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)17g60kcal2.3g11.7g0.4g0.8g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 67g92kcal12.5g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g38g101kcal3.5g17.2g1.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g651kcal37.2g59.8g28.6g5g
Valittu annoskoko174g326kcal18.6g29.9g14.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna87g163kcal9.3g15g7.2g1.3g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657