Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g2.2g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g39g23kcal0.6g5.1g0g0.4g
Keittojuures, Pirkka16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g23g22kcal4.5g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g14g9kcal2.1g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g136kcal15.6g15.6g1g1.2g
Valittu annoskoko174g68kcal7.8g7.8g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna87g34kcal3.9g3.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g4.5g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514