Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g87g260kcal2.6g4.2g3.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g66g203kcal6.4g40.6g1.4g3.9g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g1061kcal20.6g100g19.6g7.8g
Valittu annoskoko174g530kcal10.3g50g9.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna87g265kcal5.2g25g4.9g2g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975