Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g73g124kcal14.6g0g7.3g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g37g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g37g16kcal0.9g2.3g0.1g0.6g
Pirkka kermajuusto 17%5.8g17kcal1.8g0.1g1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)22g15kcal2.6g0.8g0.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g369kcal40.8g9.6g18.2g1.2g
Valittu annoskoko174g184kcal20.4g4.8g9.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna87g92kcal10.2g2.4g4.6g0.3g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.8g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936