Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g22g12kcal1.2g1.2g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Graavilohi, maustettu, annos 50g16g30kcal2.3g0.3g2.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 16g7.3kcal0g1.5g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Riisi & ruis (Risella)33g112kcal3g23.3g0.6g2.6g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi1.1g2.1kcal0g0.3g0.1g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g339kcal13g53.6g7.2g5.8g
Valittu annoskoko174g170kcal6.5g26.8g3.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna87g85kcal3.3g13.4g1.8g1.5g
Arvot/100g100g98kcal3.7g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201