Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g14g62kcal3.1g0.1g5.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g9g26kcal1.7g0g2.2g0g
Bataatti, kuorittu 33g27kcal0.5g5.5g0g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika vihreä 14g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)3.3g1.3kcal0g0.2g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g19g14kcal0.3g1.9g0.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g326kcal20.6g19.4g17.6g4.6g
Valittu annoskoko175g163kcal10.3g9.7g8.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna87g82kcal5.2g4.9g4.4g1.2g
Arvot/100g100g93kcal5.9g5.6g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740