Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 56g20kcal0.1g4g0.1g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 21g113kcal0.1g0.1g12.7g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Maapähkinä 10g56kcal2.5g1.3g4.2g1.6g
Korppujauho 28g103kcal3g21.1g0.3g1.5g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g2.8g10kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g876kcal18.4g106.6g39.6g9g
Valittu annoskoko174g438kcal9.2g53.3g19.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna87g219kcal4.6g26.7g9.9g2.3g
Arvot/100g100g252kcal5.3g30.6g11.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739