Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 14g42kcal1.2g7.3g0.4g2g
Puolukka 19g7.3kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Canderel makeutusjauhe0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g105kcal2.6g19g1g5g
Valittu annoskoko174g53kcal1.3g9.5g0.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna87g26kcal0.7g4.8g0.3g1.3g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315