Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino19g64kcal4.3g9.9g0.7g1.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 38g52kcal7g0g2.6g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g19g13kcal0.6g2.3g0.1g0.6g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 66g25kcal2.5g3.3g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g359kcal33g32.6g10g4g
Valittu annoskoko175g180kcal16.5g16.3g5g2g
Annoskoko puolitettuna87g90kcal8.3g8.2g2.5g1g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.3g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381