Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g6.3g1.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maa-artisokka 25g11kcal0.1g2g0g1g
Lehtiselleri 4.4g0.6kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 16g15kcal0.5g3.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g89kcal1.8g12.4g2.6g3.6g
Valittu annoskoko175g45kcal0.9g6.2g1.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna87g22kcal0.5g3.1g0.7g0.9g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404