Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 54g41kcal1g8.4g0.1g0.5g
Tomaatti 18g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g6.9g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g28g15kcal0.9g1.8g0.6g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa36g47kcal6.5g0.5g2g0g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g277kcal18.4g24g11.6g1.8g
Valittu annoskoko174g139kcal9.2g12g5.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna87g69kcal4.6g6g2.9g0.5g
Arvot/100g100g80kcal5.3g6.9g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634