Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen17g6.7kcal0.3g1.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g150g38kcal3g6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g184kcal7g16g10.4g0.2g
Valittu annoskoko175g92kcal3.5g8g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna87g46kcal1.8g4g2.6g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524