Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Broilerisuikaleet34g41kcal7.2g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Makaroni, pasta 23g74kcal2.3g14.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g15g18kcal0.5g0.7g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g325kcal21g34.8g10.2g3g
Valittu annoskoko175g163kcal10.5g17.4g5.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna87g81kcal5.3g8.7g2.6g0.8g
Arvot/100g100g93kcal6g10g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358