Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi85g94kcal19.4g0g1.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g14g17kcal0.5g0.5g1.4g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5.6g11kcal0.1g0.1g1.1g0.2g
Aurinkokuivattu tomaatti19g34kcal0.5g2.3g2.6g0g
Ruokakerma Valio 5%2.8g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus47g150kcal5.6g29.6g1.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g628kcal52.6g67.4g16.2g11.6g
Valittu annoskoko175g314kcal26.3g33.7g8.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna87g157kcal13.2g16.9g4.1g2.9g
Arvot/100g100g180kcal15g19.3g4.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208