Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 5.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g87kcal6.8g3.2g4.4g2.6g
Valittu annoskoko175g44kcal3.4g1.6g2.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna88g22kcal1.7g0.8g1.1g0.7g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264