Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 56g69kcal12g0g2.3g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g16g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)32g13kcal0.7g2.2g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 51g69kcal1.2g15.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g398kcal29.2g37.4g14g1.6g
Valittu annoskoko175g199kcal14.6g18.7g7g0.8g
Annoskoko puolitettuna88g99kcal7.3g9.4g3.5g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.7g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853