Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 902g756kcal164.5g0g9.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g60g39kcal2.1g0.1g15g0g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)150g481kcal55.6g0g28.5g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g45g0.6g3.2g
Maitojauhe rasvaton 45g160kcal14.6g23.8g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g4109kcal486.2g137.8g199.2g6.4g
Valittu annoskoko1740g2055kcal243.1g68.9g99.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna870g1027kcal121.6g34.5g49.8g1.6g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171