Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1143g1897kcal217.1g0g114.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso57g8.6kcal0.6g1.2g0.1g0.9g
Rypsiöljy 77g682kcal0g0g77.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]329g1109kcal39.4g0g121.6g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 11g37kcal1.7g2.1g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g7529kcal520.6g17.6g629.6g14.2g
Valittu annoskoko1740g3764kcal260.3g8.8g314.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna870g1882kcal130.2g4.4g157.4g3.6g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119