Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g37g172kcal0.2g0.2g19.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g150g583kcal0.3g145g0g0g
Raparperi 718g242kcal5g39.5g0.7g10g
Culinesse (Flora), annos 10g187g860kcal0.9g0.9g95.3g0g
Sokeri 223g903kcal0g222.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu165g207kcal18.1g0.5g14.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g834kcal24.8g170.1g2.9g8.5g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.7g12kcal0.4g2.2g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g7709kcal100.2g1181.6g266.2g39g
Valittu annoskoko1740g3855kcal50.1g590.8g133.1g19.5g
Annoskoko puolitettuna870g1927kcal25.1g295.4g66.6g9.8g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570