Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g450g765kcal85.5g0g45g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g375g450kcal12.7g13.5g37.5g0g
Kantarelli 150g26kcal2.7g0.6g0.8g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g2867kcal213.8g90.8g171.2g25.6g
Valittu annoskoko1740g1434kcal106.9g45.4g85.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna870g717kcal53.5g22.7g42.8g6.4g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993