Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g797g933kcal22.3g31.9g79.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 324g1111kcal33g226.7g3.9g11.3g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)399g654kcal99.7g3.6g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g6025kcal364.8g526.4g264.8g22.6g
Valittu annoskoko1740g3012kcal182.4g263.2g132.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna870g1506kcal91.2g131.6g66.2g5.7g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781