Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi813g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 63g143kcal8.3g9.6g2.8g23.5g
Vehnäjauho puolikarkea 813g2790kcal82.9g569.2g9.8g28.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g6109kcal182.4g1217.6g25.2g104g
Valittu annoskoko1740g3055kcal91.2g608.8g12.6g52g
Annoskoko puolitettuna870g1527kcal45.6g304.4g6.3g26g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248