Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g6618g23162kcal794.1g4301.5g145.6g595.6g
Oliiviöljy 1103g9754kcal0g0g1102.9g0g
Valkosipuli 441g478kcal34.9g71.9g2.6g9.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1838g397kcal5.7g29.4g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g67581kcal1669.4g8805.6g2502.2g1213.4g
Valittu annoskoko10000g33791kcal834.7g4402.8g1251.1g606.7g
Annoskoko puolitettuna5000g16895kcal417.4g2201.4g625.6g303.4g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761