Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g132kcal0g0g14.6g0g
Tonnikala vedessä 338g353kcal75.7g0g5.1g0g
Sipuli kuivattu 17g46kcal1.8g5.9g0.3g5.9g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g45g113kcal5.4g22.1g0.2g0.2g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml338g506kcal6.7g8.4g50.6g0g
Herneet (Apetit)225g119kcal12.8g11.9g2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g225g279kcal6.8g57.6g1.4g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g540g565kcal27.7g106.4g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3483g4225kcal273.8g424.6g154.8g12.2g
Valittu annoskoko1742g2112kcal136.9g212.3g77.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna871g1056kcal68.5g106.2g38.7g3.1g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575