Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen4363g1121kcal39.3g200.7g17.5g87.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1435g4018kcal48.8g80.4g387.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2870g4765kcal545.4g0g287g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1148g2597kcal183.7g5.7g206.7g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio184g496kcal51.4g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25995kcal1737.2g573.6g1859.8g174.6g
Valittu annoskoko10000g12997kcal868.6g286.8g929.9g87.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6499kcal434.3g143.4g465g43.7g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317