Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 938g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 625g205kcal3.9g34.8g1.3g15.9g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl9g84kcal0g0g9.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g9g11kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g125g150kcal4g5.6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3490g960kcal18.2g93.8g48.4g33.4g
Valittu annoskoko1745g480kcal9.1g46.9g24.2g16.7g
Annoskoko puolitettuna873g240kcal4.6g23.5g12.1g8.4g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011