Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%899g1529kcal179.8g0g89.9g0g
Ranskankerma Valio225g630kcal5.6g7.9g62.9g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Flora ruokakerma 15 % 250g187g281kcal3g6.6g28.1g0g
Pekoni Pirkka210g609kcal29.4g2.1g54.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g6217kcal441.4g54.8g471.8g7.6g
Valittu annoskoko1746g3108kcal220.7g27.4g235.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna873g1554kcal110.4g13.7g118g1.9g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161