Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Keittojuurekset, apetit120g31kcal1.1g5.8g0.4g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g9g6.7kcal0.7g0.9g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.4g0g1.8g0g
Keittojuurekset, apetit8.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.5g16kcal1.1g0g1.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g1758kcal142.2g86g92g12.2g
Valittu annoskoko1746g879kcal71.1g43g46g6.1g
Annoskoko puolitettuna873g439kcal35.6g21.5g23g3.1g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250