Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 125g180kcal20g0g11.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g25g28kcal0.6g0.8g2.5g0g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Aurajuusto15g51kcal3g0g4.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.2g4.5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g531kcal48g2.6g36.8g0.2g
Valittu annoskoko175g266kcal24g1.3g18.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna88g133kcal12g0.7g9.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022