Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)105g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai23g80kcal2.7g16.2g0.5g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7g26kcal1.3g0.8g1.5g2.1g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 3.5g13kcal0g0g1.4g0g
Korppujauho 4.9g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g786kcal32.4g103g26g6.2g
Valittu annoskoko175g393kcal16.2g51.5g13g3.1g
Annoskoko puolitettuna88g197kcal8.1g25.8g6.5g1.6g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256