Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.5g4.1kcal0.7g0.1g0g0.4g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)44g60kcal3.3g2.3g4.4g0g
Ruisjauho Pirkka88g267kcal8.5g53.4g1.8g13.1g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g678kcal26.4g111.6g13.6g27g
Valittu annoskoko175g339kcal13.2g55.8g6.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna88g170kcal6.6g27.9g3.4g6.8g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.9g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432