Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g50g13kcal0.6g2.5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g6.3g2.2kcal0.3g0.2g0g0.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 30g41kcal5.6g0g2.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g118kcal13.4g5.4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko175g59kcal6.7g2.7g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna88g30kcal3.4g1.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.5g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994