Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka58g98kcal11.7g0g5.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g29g16kcal0.9g1.9g0.6g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g15g38kcal2.2g0g3.2g0g
Tomaattimurska 73g21kcal0.4g3.9g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g347kcal30.4g11.6g19.4g2.8g
Valittu annoskoko175g173kcal15.2g5.8g9.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna88g87kcal7.6g2.9g4.9g0.7g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570