Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 49g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Kaali, valkokaali49g10kcal0.6g1.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g61kcal2.8g10.2g0.4g4.6g
Valittu annoskoko175g31kcal1.4g5.1g0.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna88g15kcal0.7g2.6g0.1g1.2g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612