Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali44g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)21g49kcal2.4g0.1g4.1g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 26g43kcal7.4g0g1.5g0g
Lihapullat saarioinen8.8g21kcal1.3g0.8g1.3g0.2g
Hapankaali 44g12kcal0.5g1.9g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Pekoni, paistettu 8.8g45kcal1.4g0g4.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g371kcal27.2g11.2g23g5.2g
Valittu annoskoko175g186kcal13.6g5.6g11.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna88g93kcal6.8g2.8g5.8g1.3g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351