Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g11g35kcal1.4g6.7g0.3g0.9g
Tonnikala vedessä 16g16kcal3.5g0g0.2g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%21g25kcal0.6g0.9g2.1g0g
Ketsuppi, Felix10g9kcal0.1g2.2g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)5.2g10kcal1.1g0.1g0.5g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki5.2g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)21g56kcal6.2g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g363kcal28g24.4g16.6g3.4g
Valittu annoskoko175g182kcal14g12.2g8.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna88g91kcal7g6.1g4.2g0.9g
Arvot/100g100g104kcal8g7g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180644