Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g4.4g2.7kcal0.6g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g15kcal1.5g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki8.8g4.9kcal0.8g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g303kcal9g61.9g1.1g3.1g
Voi, 1 tl, 5 g13g97kcal0.1g0.1g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g890kcal28g129.2g26.6g6.2g
Valittu annoskoko175g445kcal14g64.6g13.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna88g223kcal7g32.3g6.7g1.6g
Arvot/100g100g254kcal8g36.9g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741