Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g69kcal6.1g0.1g5g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g59g38kcal7g2.5g0.2g0g
Soijajauho rasvainen 10g48kcal3.6g2.4g2.4g1.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 5.9g19kcal1.7g0.4g1.2g1.8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)5.9g15kcal1g2g0.4g1.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.9g40kcal1.6g0.4g3.4g0.7g
Leivinjauhe 2.9g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.4g53kcal0.1g0.1g5.9g0g
Oltermanni, perinteinen29g106kcal7.4g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g786kcal57.4g18g54g11g
Valittu annoskoko175g393kcal28.7g9g27g5.5g
Annoskoko puolitettuna88g197kcal14.4g4.5g13.5g2.8g
Arvot/100g100g225kcal16.4g5.1g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603