Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile100g133kcal19g0.7g6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g53g147kcal9.5g0.3g12.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g23g63kcal4.3g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g686kcal65.6g2g46g0g
Valittu annoskoko175g343kcal32.8g1g23g0g
Annoskoko puolitettuna88g172kcal16.4g0.5g11.5g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731