Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 52g15kcal0.6g2.1g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Punajuuri 8.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.8g6.4kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g128kcal10.2g9.4g5.2g3.2g
Valittu annoskoko175g64kcal5.1g4.7g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna88g32kcal2.6g2.4g1.3g0.8g
Arvot/100g100g37kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374