Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 55g198kcal4.4g43.2g0.3g0.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 55g92kcal15.2g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Valkoviini kuiva 16g11kcal0g0.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g6.3g25kcal2.1g0g1.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.3g6.1kcal0.3g0.3g0.4g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g20g24kcal0.6g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g771kcal45.6g99g17.6g2.4g
Valittu annoskoko175g385kcal22.8g49.5g8.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna88g193kcal11.4g24.8g4.4g0.6g
Arvot/100g100g220kcal13g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680