Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 73g18kcal1.3g1.6g0.2g1.7g
Purjosipuli 10g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g51kcal3.5g0g4g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g145kcal10.2g4.2g8.4g3.8g
Valittu annoskoko175g72kcal5.1g2.1g4.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna88g36kcal2.6g1.1g2.1g1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901